2012-09-21 16:57:55• hírek • Póti Orsolya

Németországi vásáron vett részt a Baby Trend

Szeptember 13-16. között, a Koelnmesse keretében megrendezésre került a népszerű Kind+Jugend termékbemutatóval egybekötött vásár, melyen a szatmárnémeti Baby Trend csecsemő- és gyermekbolt is jelen volt.

A Kind+Jugend, mint a gyermekek és kamaszok számára készített termékek újdonságainak és trendeknek a vására, immár negyven éve a részleg legjelentősebb beszerzői platformja. Idén mintegy 938 gyártó mutatta be termékeit, több mint 21.000 látogató, kereskedő számára.

A szeptember 13-16. között megrendezésre kerülő kölni vásáron a szatmárnémeti Baby Trend is bemutathatta újdonságnak számító, jó minőségű termékeit.

„A négy nap alatt kialakított üzleti kapcsolatok eredményeként sikerült országunkba is behozni a hazai piaci igényeknek megfelelő árú, minőségi csecsemő- és gyermek termékeket. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy a hazai vásárlók a legjobb termékekhez jussanak hozzá" - nyilatkozta Amik Zoltán, a Kidcity Distribution menedzsere.

A rendezvény 100.000 négyzetméteren zajlott, a híres Koelnmesse elnevezésű rendezvény keretében. Az ott bemutatott csecsemő és gyermek holmik megvásárolhatók a www.babytrend.ro online áruházban vagy Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga 218. szám alatti Baby Trend üzletben. 

Nagy Csongor a cég fejlesztési és stratégiai igazgatója szerint a nagy hírnévnek örvendő kiállítás lehetőséget kínált a cégnek, hogy az ott szerzett tapasztalatok eredményeként Romániában is népszerűsítse a minőségi termékeket és szolgáltatásokat.

A nagy számú kiállító és látogató részvétele is azt bizonyítja, hogy a Kind+Jugend vásár az iparág legjelentősebb beszerzői platformja. A Kind+Jugend vásáron bemutatkozó termékek skálája a divattól, a játékokon, a babakocsikon és etetőszékeken át a gyermekbútorig terjed. Egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot a kisgyermekek és csecsemők számára készített termékek, mint a babakocsik, gyermekülések és gyermekbútorok.

A rendezvény, melynek keretében kis-, közép- és nagyvállalkozók ismerkedhetnek meg az iparág legújabb fejlesztéseivel Európában egyedülálló. Az innovációs díjakat a vásár első napján osztották ki, amely megszerzéséért idén 31 országból 169 vállalat mintegy 217 termékével versengett.

A boltok üzemeltetőinek, a Kidcity Distribution-nek eddigi története folyamán sikerült a legjobb márkák forgalmazójává válnia, és közel 10.000 ügyféllel büszkélkedhetnek. A babytrend.ro online bababoltból, illetve a Lucian Blaga 218 szám alatt található üzletből több mint 4.000 termék közül rendelhetnek. A megrendelt termékeket 24 órán belül Szatmárnémeti területén ingyenesen házhoz szállítják.

A Baby Trend nyitva tartása:
Hétfő-Péntek: 9-18 óra
Szombat: 10-14 óra

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: